Poslední pevnost II.

Akce Památky
víkendovka
Datum
Místo Státní zámek Bučovice
Věk 15 - 26 let
Cena 50/100 Kč
Kontaktní osoba Václav Podlešák
+420 606 498 016
valkavonderheide@gmail.com

Co na nás čeká

Čeká nás larpově laděná akce v prostoru bučovického zámku, která bude volně navazovat na tábor Poslední pevnost na Templštejně. V pátek začne program, v sobotu budeme do oběda pracovat a po polední pauze bude program pokračovat. V neděli ráno už pouze uklidíme a pojedeme domů.

Co, kde a jak

Tématem víkendovky bude příběhová hra z prostředí německé politiky v 19. století. Bydlet budeme přímo v jedné z rozlehlých místností zámku. Spát se bude ve spacácích. Prostor je vytápěný a vybavený WC i kuchyní. Obědy a večeře připraví služba, ale na páteční večer bude potřeba, abyste si dovezli vlastní jídlo. Pokud vlastníte nějaký hudební nástroj a budete ochotní ho přivézt budeme moc rádi.

Dobrovolnická pomoc

Příprava areálu zámeckého parku na zazimování. Shrabávání listí, sběr dřeva a výpomoc správci objektu. V dané lokalitě už je Brontosaurus známá značka a pravidelně zde na podzim pomáhá se zazimováním.

Malá ochutnávka

Je rok 1860. Pod starými monarchy se nyní kymácí trůny, nastupuje nový řád a rod von der Heide čeká poslední bitva v dlouhé a únavné válce. Hrabě von der Heide, veterán prusko-dánské války přijme nové služebnictvo. Své odpovědi a doporučující listy zašlete na uvedenou adresu.

Organizační tým

Těší se na tebe Vašek, Vítek.

Kontakt

Kontaktní osoba: Václav Podlešák
E-mail: valkavonderheide@gmail.com
Telefon: +420 606 498 016