Tajemství Divukraje

Akce Památky
víkendovka
Datum
Místo Státní zámek Bučovice
Věk 18 - 30 let
Začátek akce
Cena 150 Kč
Kontaktní osoba Matěj
+420 731 245 395
divukraj@seznam.cz

Co na nás čeká

Nic nevidím, kde jste? To nás už pohltila temnota?

Přátelé. Máme na Vás prosbu. Potřebujeme zachránit náš milovaný Divukraj. Před čím? Začalo to jako malá hrozba, dnes se rozlézá po celém světě a hrozí, že ho pohltí. Děsivá, neznámá a nebezpečná. Temnota. Máme však naději. Věštba předpověděla, že nám pomůže skupina vyvolených, kteří se nebojí dobrodružství a trochu drsnějších podmínek. Jsi právě Ty jedním z vyvolených?

Co, kde a jak

Tajemství Divukraje Ti nabízí víkend, ve kterém budeme čelit šířící se Temnotě. Jak souvisí ona zákeřná síla se starodávným proroctvím a lze ještě vůbec něco pro záchranu našeho světa udělat? Přijeď to na konci února zjistit a začni tak svůj rok bezvadným zážitkem!

V programu od pátku do neděle nebudou chybět akční i přemýšlecí aktivity. V sobotu bude část dne vyhrazena k dobrovolnické práci. Zázemí nám poskytne starodávný zámek v Bučovicích a jeho útulné prostory, spát se bude ve vytápěné zámecké komnatě na karimatkovém loži. Jídlo bude vegetariánské.

Přihlašuj se přes formulář zde.

Pokud nespadáš do věkové kategorie, ale chtěl by ses k nám přidat, přihlaš se i tak, uvidíme, co se s tím dá udělat.

Dobrovolnická pomoc

Dobrovolničení bude probíhat přímo v areálu zámku, kterému tak pomůžeme s přípravami na jarní sezónu skrze úklid a nošení materiálu.

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Matěj, Matouš, Braňo, Sába a Kuba.

Kontakt

Kontaktní osoba: Matěj
E-mail: divukraj@seznam.cz
Telefon: +420 731 245 395