Továrna na sny

prázdninové
Datum
Místo Nová Perla
Věk 18 - 35 let
Začátek akce
Cena 800/600 Kč
Kontaktní osoba Kačk a Kuba
+420 770 179 637
tovar.na.sny@seznam.cz
Web akce: https://fenix.brontosaurus.cz

Co na nás čeká

Někteří své sny pouze sní, jiní je uskutečňují. Velevážené dámy a velevážení pánové... vítejte u zrodu nového filmového studia, které již brzy začne tvořit z úlomků snů novou a fascinující realitu!

Co, kde a jak

Továrna na sny je zážitkovou a dobrovolnickou akcí. V praxi to znamená, že se po snídani věnujeme cca pět hodin dobrovolnické práci v areálu bývalé textilní továrny. Po obědě následuje polední klid, který je možné využít k odpočinku, hraní deskových her, procházkám … čili v podstatě k čemukoliv, na čem se domluvíme. Večer (a nezřídka i noc) potom patří společnému hernímu programu, který bude založen na hraní postav (tzv. LARPU). Tyto postavy budou součástí štábu natáčejícího (fiktivní) film. V "Továrně na sny" se tedy po několik večerů proměníte ve věhlasnou hereckou hvězdu, kameramana s temnou minulostí, nenápadného šoféra s bohatými kontakty na podsvětí, neohroženého kaskadéra... či snad někoho úplně jiného.

Ubytovaní budeme ve vlastních stanech v těsném sousedství továrny, přičemž k dispozici bude venkovní kuchyňka, kde si budeme vařit vegetariánské dobroty. Pro herní účely, či v případě nepřízně počasí, jsou nám k dispozici i různé části bývalé tovární budovy.


Přihlašování probíhá pouze přes mail: tovar.na.sny@seznam.cz

viz naše stránky

Dobrovolnická pomoc

Díky dobrovolnické práci se zchátralá továrna na nitě poblíž České Lípy pomalu proměňuje v kulturní a společenské centrum. Během tábora se pokusíme nejen využít genius loci pozvolna rekonstruované průmyslové budovy, ale též uhrančivé přírody nedalekého Českého Švýcarska.

Pokusíme se uvést do provozu polorozpadlý vodní náhon a různorodými zahradnickými, terénními i stavebními pracemi zvelebovat dvůr bývalé níťárny.

novaperla.cz

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Kryštof, Ilien, Žirafka, Olin, Páčová, Kačk a Kuba.

Kontakt

Kontaktní osoba: Kačk a Kuba
E-mail: tovar.na.sny@seznam.cz
Telefon: +420 770 179 637
Webová stránka: odkaz